МАРКЕТИНГ

МAРКETИНГ СЕКТОР НА НОВИНСКАТА АГЕНЦИЈА SKY.MK

контакт:

marketing@sky.mk | contact@sky.mk

  

 

ДОКУМЕНТИ: 

Извештаи за посетеност според Google Analytics:

 

ДРУГИ ЦЕНОВНИЦИ:

 

Кои сме ние? Што правиме? Што нудиме?

Скај е еден од најчитаните македонски веб портали основан на 20 април 2011 година.

Во своето досегашно работење успеа да се издигне како еден од најчитаните македонски медиуми со над 1,5 милион читатели на месечно ниво. Порталот работи секој ден и информира со околу 100 професионално креирани вeсти дневно за настани од земјата, светот, спортот и забавата. 

Скај МК на компаниите од земјава им нуди единствена и уникатна можност за рекламирање.

Услугата рекламен банер, која ја нуди Скај овозможува повлекување и дополнителни попусти во зависност од периодот на склучениот договор. 

 позиции:

 Дополнителни податоци:

- Facebook допаѓања -

  • SKY - 83.500 допаѓања
  • SKY VESTI - 27.000 допаѓања

Кои се придобивките?

  • Повеќе од 1,5 милион посетители/месечно 
  • Сите компании кои се рекламираат на Sky.mk добиваат бесплатно објавување на  промотивни статии додека имаат активна реклама. Статиите може да бидат промоција за компанијата и производите кои ги нудат, да вклучуваат линкови, видео, фотографии. Сите статии ќе бидат споделени на нашите фејсбук страници кои бројат над 160.000 допаѓања.

ЗА ЦEНИ И СЛОБОДНИ ПОЗИЦИИ, КАКО И ДОПОЛНИТЕЛНИ ПРАШАЊА СЛОБОДНО ОБРАТЕТЕ СЕ НА email: marketing@sky.mk

 

▛ последно освежено 15.5.2017 | Sky.mk го заддржува правото на промени во официјалниот ценовник. За евентуални технички или печатни грешки однапред се извинуваме ▜

вкупно прегледи: web counter