Од стар школски автобус направиле мала куќа од соништата

Мира и Џереми Томспон ја подигнале рециклажата на ново ниво.

 

Пред неколку години купиле стар школски автобус и одлучиле да го претворат во свој мал дом од соништата.

Уредиле сè по свој вкус, а резултатот е прекрасен.

А што е најдобро, не морате да се задржите на една локација, туку куќата можете да ја паркирате каде сакате...