Оригинални начини да направите украсни салфетки и да ги импресионирате гостите (ВИДЕО)

Ви доаѓаат гости на вечера или можеби сте ги повикале на роденденска или некоја друга забава, и сакате се` да изгледа спектакуларно?

Повеќе: Оригинални начини да направите украсни салфетки и да ги импресионирате гостите (ВИДЕО)

Наредила дрвени плочи на стариот под. Крајниот резултат ќе ве воодушеви! (ВИДЕО)

Кога помислувате на реновирање на домот, тогаш често мислите на некои луксузни надоградби. Овој пар докажал дека за фантастично освежување на домот не се потребни многу пари.

Повеќе: Наредила дрвени плочи на стариот под. Крајниот резултат ќе ве воодушеви! (ВИДЕО)

Набавил дрвена палета и засекогаш го променил изгледот на својата кујна!

Во поново време се` позастапен е трендот на рециклирање работи кои веќе не се користат. Овој човек ќе ви покаже еден начин како да искористите дрвена палета.

Повеќе: Набавил дрвена палета и засекогаш го променил изгледот на својата кујна!

Земала стара крпа, ја натопила во цемент и ја оставила да се исуши. Она што го направила е СУПЕР

Ако имате стари крпи или пак други парчиња платно и не знаете што да направите со нив, тогаш ова е вистинската работа за вас. Со малку работа и труд можете да направите украсни вазни кои ќе ви го разубават дворот.

Повеќе: Земала стара крпа, ја натопила во цемент и ја оставила да се исуши. Она што го направила е СУПЕР

Ги испрскал прозорите со спреј против инсекти. Отсега и вие ќе го користите овој трик! (ВИДЕО)

Сите родители знаат колку проблематично е отстранувањето налепници кои на прозорите или огледалата ги залепиле нивните деца.

Повеќе: Ги испрскал прозорите со спреј против инсекти. Отсега и вие ќе го користите овој трик! (ВИДЕО)

Истурил вода врз сијалица, а она што го добил ќе ве натера да го направите истото...

Мислите дека обична сијалица може да се користи само за осветлување? Се лажете, таа може да се користи и во многу други случаи, а ние ќе ви покажеме како.

Повеќе: Истурил вода врз сијалица, а она што го добил ќе ве натера да го направите истото...

Повеќе артикли...

Страница 1 од 14